Appeltern Tuinexpert

Wij laten jullie nu met trots weten dat wij ons APPELTERN TUINEXPERT! mogen noemen.

Wij zijn op basis van onze vakbekwaamheid, creativiteit én onze passie door De Tuinen van Appeltern geselecteerd als ‘Appeltern Tuinexpert’. Iedereen die bij De Tuinen van Appeltern aangeeft op zoek te zijn naar een kwalitatieve, betrouwbare, maar vooral ook enthousiaste partner voor hun tuin wordt verwezen naar het netwerk van ‘Appeltern Tuinexperts’. Wij zijn er trots op om deel uit te mogen maken van dit collectief!

Een leuke bijkomstigheid van de uitverkiezing door De Tuinen van Appeltern is dat we nu samen met hen en andere ‘Appeltern Tuinexperts’ een bijdrage kunnen leveren aan een mooiere tuinwereld voor iedereen.
We testen nieuwe methodieken en producten en bedenken oplossingen voor problemen zoals extreme droogte of juist wateroverlast. Daarnaast doen we duurzame suggestie aan de hand van de thema’s ‘
Tuingeluk’ en ‘Tuingemak’.

Je kunt ons overigens van tijd tot tijd ook persoonlijk treffen in De Tuinen van Appeltern omdat we meekijken in uitbreidingen en verbeteringen van het inspiratiepark. Ook zijn we regelmatig te gast in het tuinadviescentrum om vragen te beantwoorden en schetsadviezen te geven aan parkbezoekers.